1 OP 1 COACHING 

Gedurende een sessie van ongeveer 1 uur gaan we aan de slag rond een thema naar keuze. 

Mijn werkwijze

Hoewel de nadruk ligt op praten met oog en oor voor emoties, gaan we ook praktische oefeningen inzetten gedurende een sessie. Tijdens deze oefeningen kom je niet alleen heel efficiënt tot inzichten over jezelf maar krijg je tegelijk de kans om in een veilige omgeving te oefenen hoe je zelf verandering kan brengen in een situatie of patroon. Door dit te oefenen binnen een sessie, zal je dit makkelijker kunnen toepassen in het dagelijkse leven omdat je nu ervaren hebt hoe het voelt. Dit traint je lichaam als het ware om een nieuw patroon eigen te maken. Dit maakt het verschil tussen een louter "ik wil dit" of het effectief doen in je dagdagelijkse leven. 

Oefeningen worden op maat aangeboden, er is dus geen vooraf opgeschreven traject die ik standaard voor iedereen toepas. De ene persoon zal hierdoor een heel creatieve aanpak krijgen, terwijl een andere klant meer rationele oefeningen krijgt. Sommigen werken graag met muziek, anderen hebben meer baat bij tekeningen. 

Uniek bij mij: u hebt de keuze om te werken in het bijzijn van uw eigen dier (hond of paard), of een dier van ons (hond of paard). Dit geeft sommige mensen net dat beetje extra steun of vertrouwen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat dieren zorgen voor een vrijgave van stofjes in ons lichaam die zorgen voor een staat van rust. Daarbij zijn dieren enorme spiegels en de meerwaarde die een dier kan geven is van onschatbare waarde. Dit werkt natuurlijk enkel als je hiervoor open staat. De keuze wordt daarom volledig bij de klant gelegd. Wil je graag uw eigen dier meenemen naar een sessie, aarzel dan vooral niet om dit te doen. 

Specialisatie 

We werken vanuit de filosofie dat er geen taboe heerst en dat je binnen een sessie alles mag en kan uitspreken waar je nood toe voelt. 

Assertiviteit 

Faalangst 

Doorzettingsvermogen 

Acceptatie 

Keuzes maken 

Levensdoel bepalen 

Relatie problemen 

Systematisch Coachen 

Gezinsopstellingen 

Frequent dezelfde situaties tegenkomen 

Trauma (geen psychotherapie) 

Jongeren coach 

Hoog gevoeligheid HSP

Onzekerheid 

Zelfvertrouwen 

...