1 OP 1 COACHING 

Gedurende een sessie van ongeveer 1 uur gaan we aan de slag rond een thema naar keuze. 

Mijn werkwijze

Hoewel de nadruk ligt op praten met oog en oor voor emoties, gaan we ook praktische oefeningen inzetten gedurende een sessie. Tijdens deze oefeningen kom je niet alleen heel efficiënt tot inzichten over jezelf maar krijg je tegelijk de kans om in een veilige omgeving te oefenen hoe je zelf verandering kan brengen in een situatie of patroon. Door dit te oefenen binnen een sessie, zal je dit makkelijker kunnen toepassen in het dagelijkse leven omdat je nu ervaren hebt hoe het voelt. Dit traint je lichaam als het ware om een nieuw patroon eigen te maken. 

Uniek bij mij: u hebt de keuze om te werken in het bijzijn van uw eigen dier (hond of paard), of een dier van ons (hond of paard). Dit geeft sommige mensen net dat beetje extra steun of vertrouwen. Dieren zijn enorme spiegels en de meerwaarde die een dier kan geven is van onschatbare waarde. Dit werkt natuurlijk enkel als je hiervoor open staat. De keuze wordt daarom volledig bij de klant gelegd. Wil je graag uw eigen dier meenemen naar een sessie, aarzel dan vooral niet om dit te doen. 

Specialisatie 

We werken vanuit de filosofie dat er geen taboe heerst en dat je binnen een sessie alles mag en kan uitspreken waar je nood toe voelt. 

Assertiviteit 

Faalangst 

Doorzettingsvermogen 

Acceptatie 

Keuzes maken 

Levensdoel bepalen 

Relatie problemen 

Frequent dezelfde situaties tegenkomen 

Trauma (geen psychotherapie) 

Jongeren coach 

Hoog gevoeligheid 

Onzekerheid 

Zelfvertrouwen 

Contact

Enkel op afspraak

Trapstraat 17

9890 Gavere

​​

Tel: +32485022780

info@skubicoaching.com 

! Belangrijk: soms komen onze e-mails in spam terecht. Graag nakijken wanneer u een antwoord van ons verwacht. We doen er alles aan dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Excuses voor het ongemak.  

BTW 0685.443.471

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Skubi Coaching