Mijn pad 

85150242_482827479315173_489285140530541

Uniek 

Ons levenspad is uniek. 

Mijn pad begon in het verre Siberië. Met niets meer dan een een valiesje vol spullen kwam ik als 8 jarige in België toe. We hadden niets en wisten niet hoe dit avontuur ging eindigen, maar in de naam van de wetenschap volgde ik mijn studerende moeder en ergens wisten we dat het onbekende pad alsnog goed zou uitdraaien. Indrukwekkend, toch? Ik vind het best wel. Hoe indrukwekkend deze prestatie werkelijk is, ben ik pas later gaan beseffen. 

Mijn eigen verhaal gebruik ik in deze context graag als voorbeeld. Hoe je vanuit niets alles kan opbouwen. Hoe je van een slechte situatie alsnog het beste maakt. Hoe zelfs als je denkt dat je zeer hard met je neus op een muur bent geknald en er geen manier is, er alsnog een deur gebouwd kan worden. Een opportuniteit. Hoe je geluk naar uw hand draait. Ik coach niet uit boekjes, ik coach uit mijn hart. 

Versta me niet verkeerd, geluk komt niet op 1 dag. Ik ben in mijn tienerjaren zeer ongelukkig geweest. Ik heb zeer veel verlies gekend en weinig stabiliteit. Daarbij, als hooggevoelige en creatieve ziel, vond ik in de strikte wetenschappelijke wereld mijn draai niet. Ik verloor continu heel veel energie en was altijd heel erg veel moe zonder dat ik het besefte. Jaren later heb ik geleerd dat ik energie verloor, omdat ik niet datgene deed waar ik voor gemaakt ben. Ik zat in diergeneeskunde, maar ik was niet bezig met geneeskunde. Ik was bezig met de psychologische kant van het verhaal èn met de medische. Daarom startte ik gedurende mijn studie reeds mijn bedrijf Skubidoe. Een bedrijf met als missie mens en dier harmonieuzer te laten samenleven, een plek waarin de menselijke kant mocht zijn en waarin de dieren een stem kregen. Uiteindelijk evolueerde dit in fulltime zelfstandige zijn. 

Mijn grote kracht in het leven is mijn kunst om emoties en situaties zeer goed in te schatten. Mijn inlevingsvermogen en observatie vermogen zijn zeer sterk. Daarom weet ik altijd exact wat nodig is in een situatie. Ik doorzie groep structuren meteen, en mijn ​oog voor detail mist weinig. Ik word vaak een natuurlijke coach genoemd en daar kan ik me ook in terugvinden. Ik ben een zachte en gevoelige persoon en dit gebruik ik als superkracht. Mijn superkracht. 

Ik ben oprecht en open, heb ook geen interesse om dingen weg te steken uit sociale wenselijkheid. Dit is mijn leven en dit is wie ik ben. Een krak in gevoelsmatig werken, flexibel naar de klant die voor me zit. Een creatieve ziel met een wetenschappelijke achtergrond. Niet in strijd met mijn eigen ego maar perfect in staat mezelf op de achtergrond te zetten zodat de klant even alle veiligheid die nodig heeft ervaart, zonder hierin mijn eigenwaarde te verliezen. Een portie engelengeduld om het ondenkelijke te bereiken. Ik ben gepassioneerd door mijn werk en gedreven als geen ander. Niet vies van een uitdaging en vaak ook omschreven als iemand met een groot hart. Een bezige bij, geen poppemie, stevig in mijn schoenen en koppig genoeg om niet op te geven.

Ik geef graag dingen terug door vrijwilligerswerk en bovenal ben ik vooral graag mama. 

Liefs Anastassia 

Een kleine greep uit de vele certificaties

  • Burn-out Coach 

  • Life Coach 

  • Hondentrainer 

  • Permanente jaarlijkse bijscholing

Mijn domein 

  • burn-out coach 

  • Life coach 

  • Groep coaching 

  • Trauma werk 

  • Gedragstraining honden